O nás

Úvodní obrázek do článků Sirius 2000x600 px-7

 

O nás

Naše společnost Sirius Audio Systems se zabývá vývojem, výrobou a servisem elektronkových zařízení. 

Podařilo se nám dát dohromady elektronickou měřící laboratoř vybavenou špičkovou technikou a především týmem zapálených profesionálů pod vedením vývojáře a konstruktéra Ing. Havelky. 

Právě díky tomuto zázemí jsme schopni Vám poskytnout jedinečnou servisní péči. 

Nejde nám pouze o to, abychom Vám vrátili opravené elektronkové zařízení, ale aby bylo také přesně odladěné k účelu, ke kterému bylo původně vyrobeno, a to dokonce s přihlédnutím ke způsobu Vašeho používání. 

Teď si asi říkáte, co je tím myšleno? 

Elektronky se shodnými parametry, ale od různých výrobců, mají rozdílnou konstrukci a tudíž rozdílné zvukové zabarvení a jsou tedy vhodné k různému použití. Pro výrobce je toto složité definovat, neboť nezná finální koncové zapojení. To znamená, že lampa, skvělá pro kytarový zesilovač Marshall, se nemusí hodit pro koncový stupeň Hi-Fi zesilovače. 

Z těchto důvodů dělíme náš servis na dvě základní kategorie.

 

První kategorie

Jsou „zařízení“ pro příznivce Hi-Fi techniky, ať už jsou to zesilovače, předzesilovače nebo jiné. 

Zde klademe důraz především na co nejčistší reprodukovaný zvuk s minimálním zkreslením originálu. Díky elektronce se daří přenášet prostorovost a plasticitu z původní nahrávky. V konečném důsledku byste měli mít pocit, že jste přímo před interprety a rozpoznáte, kde je v prostoru který nástroj.

K výběru správné elektronky od konkrétního výrobce využíváme poslechovou místnost, kterou pro nás navrhla společnost Hifi media a ve které provádíme konečné měření a odladění každého opraveného zařízení. 

 

Druhá kategorie

Je servis komponentů pro muzikanty, ať jsou to kytarové hlavy, kytarová nebo basová komba. 

Tato kategorie je specifická naopak tím, že se muzikant snaží hudbu vytvářet a ne ji reprodukovat. Snaží se tedy vytvářet specifický zvuk, kterým se buď chce odlišit od ostatních muzikantů, nebo se naopak hlásit k žánru, který hraje a je pro něj typický. I k tomu Vám může správně vybraná elektronka pomoci. 

 

Odladit konečný zvuk

Jen u nás máte tu jedinečnou možnost nechat si poradit a odladit konečný zvuk profesionálním muzikantem, v naší poslechové místnosti, a to i za Vaší osobní účasti. 

Více o odladění konečného zvuku se dozvíte >> tady <<.

 

A v tomto duchu jsme pro Vás schopni zrealizovat nejen servis, ale i repase a upgrade Vašich miláčků. 

 

Jak k nám svého elektronkového miláčka dopravit? 

Jsme si plně vědomi velkých hodnot jak citových, tak i finančních, které nám při využití našich služeb svěřujete. Proto Vám nabízíme osobní převzetí přímo u Vás doma. Samozřejmě se můžete zastavit přímo u nás v Brně-Bosonohách na Pražské 158.

Kdyby se Vám přece jen nechtělo Vaše zařízení převážet a rozhodli jste se vyměnit si elektronky sami, vyberte si na našem e-shopu z nepřeberného množství od vybraných výrobců včetně doplňkových komponentů. 

U nás získáte všechny elektronky pečlivě přeměřené, zkontrolované, dle potřeby spárované, což dokládáme unikátním měřícím protokolem, který je součástí každé naší zásilky. I díky tomu máte mimořádnou garanci od nás nakoupeného zboží. 

 

Jak vidíte, jsme velcí fanoušci do elektronkového zvuku, a jestli máte problém s tím svým, neváhejte se na nás obrátit

Váš Sirius Audio Systems